Cautare

4457 de rezultate pentru "accident rutier in brasov 15 03 2013" (3.61 secunde)
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Premierul Victor Ponta, in mesajul de Anul Nou:
Senatoarea Doina Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata "CUM SE REFLECTA CRESTEREA ECONOMICA DIN ACEST AN IN VIATA ROMANILOR", pe care o puteti citi in continuare.
Astfel, in 2009, salariul mediu net va ajunge la 1.147 de lei si va continua sa creasca pana la 1.735 de lei in 2013.
In 2015?!", pe care il puteti citi in continuare. Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013. Ajustarea fiscala larga de care Romania are nevoie pentru adoptarea euro in calendarul stabilit presupune tinte ambitioase privind reducerea deficitului bugetar.
Adrian Nastase merge mai departe in privinta "documentului secret" al FMI.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare.
Ce facem in continuare?", pe care o puteti citi in continuare. Institutul National de Statistica a anuntat saptamana trecuta o crestere-record a economiei romanesti, de 3,5% in 2013, fata de anul precedent, depasind estimarile inaintate de Fondul Monetar International. Permiteti-mi sa trec in revista cateva cifre relevante:
"Anul 2014 reprezinta anul schimbarilor de paradigma in industria de media.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon si Heaven Shall Burn · Recitalul trupei norvegiene Enslaved se muta sambata si se prelungeste Rock The City 2013 are loc in zilele de 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Capitala.
In ziua cand a atins crestetul acestei varstei, 14 decembrie 2013, Actorul si-a facut un cadou: ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
SOLSTITIUL DE VARA 2013 marcheaza inceputul verii astronomice, iar pana la solstitiul de iarna, ce va avea loc in data de 21 decembrie, ziua va scadea progresiv. Psihologii maramureseni avertizeaza populatia ca in aceasta perioada exista o predispozitie pentru depresie sau anxietate. SOLSTITIUL DE VARA 2013.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2013, cu 6%, la o rata de schimb constantă, ajungand la 34.9 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
"Eficienta pietei muncii - actualitate si perspective", pe care o puteti citi in continuare. Eficienta pietei muncii, unul din parametrii ce indica starea de sanatate a unei economii, a fost in atentia U.S.L.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
La data de 17.12.2011, in jurul orei 21.40, P. ... Brasov dinspre str.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
google-analytics.com